Koolid

Siit leiab infot koolide kohta, kes on avaldanud valmisolekut koduõppeperedega koostööd teha. Koole, kus vanema soovil koduõppesse positiivselt suhtutakse, on rohkem, siin on kirjas vaid need, kes on avaldanud soovi endast meie kaudu märku anda.

Ootame teateid koolidest ja koolidelt, kus soovitakse ja kes soovivad endi hulgas koduõppeperesid näha. Selleks kirjutage ivooglaid@gmail.com.  

Rakvere Waldorfkool on rõõmuga valmis vastu võtma koduõppelapsi esimesest üheksanda klassini. Kool on eriline selle poolest, et neil on koduõppe koordinaator. Tavaliselt tegeleb iga koduõppelapsega konkreetse klassi juhataja, kuid selles koolis suhtleb kõigi koduõppeperedega sama inimene, kel on ka endal koduõppe korraldamise kogemus. Nende koduleht on http://www.rakverewaldorfkool.ee/. Koduõppe koordinaator on Liis Priks.

Tartu Luterlik Peetri Kool e. TLPK https://koduoppekeskus.wordpress.com/2019/01/06/koduoppe-korraldus-tlpk-s/. Seal on samuti koduõppe koordinaator, Kadi Künnapuu. Kadi kodulehekülg ning blog on https://logopeedkadi.wordpress.com/.

Väike Werrone Kool ootab koduõppeperesid. Koduleht: http://www.vwk.ee/.

Mob: 5669 5364.

E-mail: info@vwk.ee


Vormsi kool ootab koduõppeperesid üle Eesti distantsõppele. Koduleht: http://vormsi.edu.ee/.

Unipiha Algkool Pangodis Tartumaal ootab koduõppeperesid. Koduõppel olevatel lastel on võimalus osaleda õuesõppe ja keskuse päevadel.

Kooli koduleht: http://unipiha.kambja.ee/ .


Johannese Kool Rosmal - koduõppe kohta saab lugeda http://rosma.edu.ee/wp/koduope/.